Polska Ekipa Sapien Medicine (Polish Sapien Medicine Squad)

Ja jestem Przemysław! Miło Cię poznać! Oto moja mordka:

PhotoPSzkodzinski|321x363

Super Fajnie się widzieć To sprawia że czujesz,że masz nowych znajomych

2 Likes

I’m shocked too ! I’m Polish but live in UK :slightly_smiling_face:

1 Like

Cześć wszystkim, ja jestem Oliwia (lub Oliwka.jak kto woli :blush:). Mieszkam 14 lat w Anglii. Sapiena odkryłam około 4 lata temu i tak do dziś słucham codziennie :grinning: fajnie by było poczytać wasze historie typu co wam się udało dzięki polom morficznym i nad czym teraz “pracujecie”. Jak natknęliście się na sapien medicine? Pozdrawiam :heart:

2 Likes

Cześć, Oliwio! Miło Cię poznać.

Ja trafiłem przypadkiem na energetyczne świrki na youtubie, zaczynałem od Quadible Integrity (szukałem sposobów “jak szybko schudnąć”) i potem trafiłem na programowanie podprogowe (trochę robiłem też własnego), a potem Sapiena w polecajkach youtube’a i poszedłem w stronę pól morficznych (robiłem też eksperymenty, żeby generować własne - pewnie do tego wrócę za jakiś czas :slight_smile: ).

Obecnie pracuję nad ograniczeniami i traumami, trochę układem nerwowym, sukcesem w pracy, znalezieniem miłości wszelakiej :revolving_hearts: i męskimi sprawkami okołołózkowymi. :wink: No i też redukcją sadełka.

Miałem niezły kryzys jakoś w zeszłym roku po tym, jak wywalili mnie z roboty (i zajechali nerwowo), wylądowałem sobie w psychiatryku i miałem “kryzys wiary”, że efekty tych energetycznych świrków, których używam, to były objawy psychozy, ale wróciłem do nich po krótkim czasie i teraz działam dalej!

2 Likes

Czech is pretty understandable to most Poles, but sounds kinda funny - I’m not so sure about Slovak, though. Possibly similar to Chech, maybe!

1 Like

I actually understood that! I was in the Czech Republic a couple of times, but never to Slovakia, hence I wasn’t sure. :slight_smile:

1 Like

Certainly! I love the Polish Tatras, maybe it’s time to visit the Slovak Tatras.

1 Like

Hello,
Pozdrawiam :blush: I don’t understand much Czech or Slovakian, but surely, if I spent more time around Czech or Slovakian people I’d understand. I work with Ukrainian and I speak polish and they speak their language and we get on :wink:

1 Like

Yeah, with some interaction and time, you may get used to it easily. After all, you got used to Ukrainian which is from a different branch. :wink:

Or have u heard about Interslavic language or Medžuslovanski jazyk?

Cześć, mi też Ciebie miło poznać😊 Ja też próbowałam przekazów podprogowych, ale nie działały tak jak sapien. Przykro mi z powodu pracy i całego doświadczenia. Mam nadzieję, że teraz już jest lepiej!

Fajnie, że pracujesz nad układem nerwowym i traumami. Ja dopiero niedawno zdałam sobie sprawę z tego jak wazny jest zdrowy układ nerwowy.
Ja obecnie pracuję nad blokadami i zasługiwaniem, a raczej samooceną :relieved:

1 Like

Definitely! If I had an opprtunity to practice with slovakian or Czech people i’d be fluent :grin: i haven’t heard of Medžuslovanski język but I’ll have a read about that for sure! :wink:

2 Likes

Dziękuję za ciepłe słowa! Układ nerwowy istotna rzecz - ja teraz używam Your Energetic Being, który ma w pakiecie dbanie o układ nerwowy i ładnie działa. Powodzenia!

3 Likes

Consider Manhattan Opus

2 Likes

Hej Ja mam na imię Angelika Ja trafiłam na Sapiena ,ponieważ zachorowałam Jakie masz rezultaty z polami A w Pl gdzie mieszkałaś :blush:

To może by było przydatne w moich nerwicach i depresjach ;)

1 Like

Kocham tłumacza Co robi pole?

Z opisu wynika, że ma dużo dość skomplikowanych funkcji, które wpływają na funkcjonowanie mózgu, np. poprawia pamięć, zwiększa neuroplastyczność i dotlenienie itp. Więc pewnie na układ nerwowy też działa. Ja na razie zostanę przy Your Energetic Being z tych klimatów. :slight_smile:

1 Like

Tobie też powodzenia i dziękuję :blush:

Cześć Angelika, w Polsce pochodzę z Katowic, a później z rodziną przeniosłam się do małego miasteczka też na śląsku. A ty skąd jesteś? Jeśli chodzi o rezulaty to dużo pól próbowałam i najlepsze rezultaty zawsze miałam z polami na fizyczne zmiany. Bardzo dobrze działały na chudznięcie i ćwiczenia, na symetrię twarzy, porost włosów, lśniące włosy. W sumie to mogłabym tak wynieniać. Ale u mnie problem jest taki, że zawsze słucham konkretnego pola jakiś czas i zaczynam przeskakiwać na inne. Uczę się tego żeby trzymać się kilku pól i dopiero później przejść do następnych, ale zawsze jakoś stwierdzam, że potrzebuję innych pól niż te, których sucham. A ty, uporałaś się z chorobą? Jeśli mogę spytać to na co zachorowałaś? Jak słuchasz pól, trzymasz się konkretnych aż uzyskasz rezulataty czy też sobie tak przeskakujesz :see_no_evil: ?
Pozdrawiam :blush: