Polska Ekipa Sapien Medicine (Polish Sapien Medicine Squad)

Kocham tłumacza Co robi pole?

Z opisu wynika, że ma dużo dość skomplikowanych funkcji, które wpływają na funkcjonowanie mózgu, np. poprawia pamięć, zwiększa neuroplastyczność i dotlenienie itp. Więc pewnie na układ nerwowy też działa. Ja na razie zostanę przy Your Energetic Being z tych klimatów. :slight_smile:

1 Like

Tobie też powodzenia i dziękuję :blush:

Cześć Angelika, w Polsce pochodzę z Katowic, a później z rodziną przeniosłam się do małego miasteczka też na śląsku. A ty skąd jesteś? Jeśli chodzi o rezulaty to dużo pól próbowałam i najlepsze rezultaty zawsze miałam z polami na fizyczne zmiany. Bardzo dobrze działały na chudznięcie i ćwiczenia, na symetrię twarzy, porost włosów, lśniące włosy. W sumie to mogłabym tak wynieniać. Ale u mnie problem jest taki, że zawsze słucham konkretnego pola jakiś czas i zaczynam przeskakiwać na inne. Uczę się tego żeby trzymać się kilku pól i dopiero później przejść do następnych, ale zawsze jakoś stwierdzam, że potrzebuję innych pól niż te, których sucham. A ty, uporałaś się z chorobą? Jeśli mogę spytać to na co zachorowałaś? Jak słuchasz pól, trzymasz się konkretnych aż uzyskasz rezulataty czy też sobie tak przeskakujesz :see_no_evil: ?
Pozdrawiam :blush:

Hej to niedaleko Ja z Krakowa Wiesz ja przez długoletni stres zachorowałam na depresję I nerwice Rozwaliłam sobie hormony i niestety one zaczęły niszczyć mi wlosy tak że je tracę Uruchomiło się lysienie Też skacze ale teraz trzymam się usuwania ograniczeń i mojego nft na włosy

1 Like

Oj współczuję :slightly_frowning_face: a coś ci pomaga? Próbowałaś Endocrine rejuvenation? Mój brat w młodości miał to samo, z powodu nerwicy zaczęły mu wypadać włosy i był z tym u lekarza i mu przeszło. Nie pamiętam co na to dostał, ale chyba zastrzyki z witaminy B​:thinking:

there are medications, but they are for male baldness, because the follicles are hypersensitive due to disturbed hormones. I am afraid of these medications because they last for life.